Nu mai înțeleg nimic…

- 2


În mod normal n-aș discuta despre Vlad Petreanu. Niciodată despre viața lui personală. Mi-am imaginat mereu c-o să discutăm despre ideile pe care le aruncă pe undele radio, ori despre articolele foarte bune de pe blog, mai ales cele împotriva sistemului corupt și a politicienilor îngrozitori.

Dar niciodată despre viața lui.

L-am așezat pe Petreanu în tribuna VIP a bulei anti-PSD și l-am numit „o voce” a gândirii critice și raționale. Nu l-am numit influencer din respect, știind că influenceri sunt doar copiii care le spun altor copii să bea cico acidulat.

Am ajuns să vorbim despre intimitatea lui Petreanu în momentul în care am văzut poze pe Facebook de la nunta lui. Să-i fie casa de piatră, soția sănătoasă și-n principal tot ce-și dorește, dar când te pozezi zâmbăreț la braț cu Gabriela Firea e clar că-n ziua nunții tale renunți și la câteva vertebre, nu doar celibat.

Cum a ajuns Firea să oficieze nunta unui cetățean vocal împotriva PSD nu-mi pot da seama. A făcut Firea ca-n cazul Simonei Halep, adică s-a băgat în seamă? Îmi vine greu a crede, mai ales că-n calitate de nuntaș poți alege să te-nsori cu alt primar, eventual când e Firea pe vreo scenă spunând poezii eminesciene pentru Dragnea.

Cum e să te trezești, să postezi ceva pe net anti-PSD și-a camarilei, să-ți pui hainele alea bune și apoi să-ți ureze Firea „casă de piatră” și să-ți vorbească de „la bine și la rău”? Evident că lucrurile n-au decurs așa în ziua nunții, dar Petreanu are un anumit discurs radio/online.

Scuze se pot vărsa, dar imaginea e clară și face cât o mie de texte anti-PSD, Dragnea&Co.

Un Petreanu zâmbind la braț cu Firea ne reamintește că-n spatele ușilor închise Băsescu se bate pe burtă cu Dragnea și Ponta.

Acestea fiind zise, cu tot respectul pentru căsnicia domnului Petreanu, dar îmi permit să-l consider o simplă voce în eter într-un război fals.

Casă de piatră.

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 2 comments
bookmark icon

2 thoughts on “Nu mai înțeleg nimic…

  • Omul are un talent la dedublare excepțional. Aproape la fel de bun că Ponta. A stat atâta timp în casă cu actuala sotie pe când ea sugea un salariu de la Ghiță debitănd cele mai atroce abjecții de la pupitrul RTV. Apoi venea acasă, făcea gargară și sugea de la el. Iar omul, fericit, o dădea pe blog și radio cu cât de mincinoși și de spălați pe creier sunt cei din bula ailaltă.

    Înțeleg că între timp muierea a plecat de la Ghiță. Mă rog, și Ghiță a plecat iar suptul de la distanță nu e fun.

    Cat despre Firea, e colegi. Pentru că jurnaliștii[.ro] e o gașcă mică și incestuoasă. Azi e ăla la B1 și e unealta PSD-uli, mâine e la Digi și bagă strâmbe socialiste deși aparent anti-PSD, poimaine e ălalalt Primar roșu. Nu strici prietenia doar pentru că unul își schimbă temporar discursul.

    0
  • Problema nu e că Firea a oficializat nunta respectivă. E funcționar public și are obligația s-o facă. Problema e ca cei doi porumbei s-au tras în poză cu funcționarul. Și eu am făcut nuntă și nu m-am pozat cu funcționarul.

    0

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.