Numărul medicilor care aleg să plece din țară a scăzut cu 70%, spune un eurodeputat PSD

-


Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a declarat, într-o intervenție la Digi 24, că, după ce guvernul a mărit salariile medicilor, procentul medicilor care au plecat din țară a scăzut cu 70% anul trecut. El nu a indicat sursa informației.

Mai mult, eurodeputatul susține că a citit în presă că 2000 de cadre medicale din Ungaria ar dori să vină și să lucreze în România.

„România nu are alternativă la PSD. Cel mai serios partid rămâne PSD”, a spus europarlamentarul Emilian Pavel, la Digi24.

Cine este Emilian Pavel

De profesie inginer, Emilian Pavel a fost ales în 2014 pentru primul mandat de europarlamentar. Este fiul lui Florian Pavel, fost șef al Direcției Agricole Bihor. Emilian Pavel și-a început cariera politică în organizația de tineret − TSD Bihor. În 2006, Pavel a devenit președinte al TSD Bihor, iar în perioada 2008-2014 a fost consilier județean.

De asemenea, în perioada 2013-2014 a fost director administrativ și de patrimoniu la Ministerul Tineretului și Sportului, în mandatul de ministru al lui Nicolae Bănicioiu.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.