O fostă primă doamnă a SUA, în topul preferinţelor publicului

-


Fosta doamnă a SUA, Michelle Obama a fost votată ”cea mai admirată femeie din lume”, potrivit unui sondaj publicat vineri în presa de peste Ocean, informează DPA. Sondajul a fost realizat de compania britanică de cercetare de piaţă YouGov, cu participarea a 42.000 de persoane din 41 de ţări.

Michelle Obama a devansat-o în topul preferinţelor publicului pe celebra realizatoare americană de televiziune Oprah Winfrey, clasată pe locul al doilea. În schimb, actriţa şi activista pentru drepturile copiilor Angelina Jolie s-a clasat pe locul al treilea, iar Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pe un surprinzător loc patru.

Fostul secretar de stat al SUA, Hillary Clinton, o fostă primă doamnă a SUA, ocupă abia a opta poziţie în preferinţele publicului, iar diva muzicii pop, Madonna se află pe locul al 11-lea. De asemenea, celebra activistă pentru drepturile persoanelor LGBT, Ellen DeGeneres ocupă locul al 15-lea în sondaj.

În schimb, actuala primă doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, este pe locul al 19 lea din cele 20 de poziţii ale Topului.

Cel mai admirat bărbat este în opinia publicului miliardarul şi filantropul Bill Gates, pe locul al doilea se clasează fostul preşedinte SUA, Barack Obama, iar pe poziţia a treia actorul sino-american Jackie Chan. În clasamentul pe ţări, Obama este cel mai admirat bărbat din Statele Unite, urmat de Donald Trump, clasat pe locul al doilea.

Citeşte şi:

Cel mai mare planetariu din România, inaugurat la Salina Slănic

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.