O moldoveancă a câștigat Miss România 2015

-


Kristina Ciasovschih din Chișinău, Republica Moldova, a câștigat, vineri seara, titlul de Miss România 2015, concurs organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, organizat la Ambasad’Or Events din Otopeni.

În vârstă de 23 de ani, Kristina Ciasovschih este model și a câștigat în trecut Miss New Model Today Moldova și Miss Celebration Moldova.

mi2_42596800 mi5_31994500

Locurile doi și trei în concursul Miss România au revenit Denisei Mladin (Brașov), respectiv Iulianei Doroftei (Mangalia).

Au mai fost premiate Andreea Stan (București) — Miss Fotogenie, Alina Rugină (București) — Miss Ambasad’Or și Anastasia Petrache (Chișinău).

Anul trecut, titlul Miss România a fost câştigat de ploieşteanca Agatha Toma, o studentă în vârstă de 20 de ani, pasionată de muzică. O prezenţă obişnuită în spectacolele pentru elevi şi studenţi din judeţ, unde este invitată să interpreteze piese din repertoriul internaţional, tânăra a primit, odată cu performanţa din 2014, şansa să devină şi mai cunoscută, să aprofundeze studiul muzicii, dar şi să participe la proiecte sociale.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon