ȘOCANT! Cum a încercat o femeie să-și convingă soțul să nu o părăsească

-


ȘOCANT! O femeia din Tulcea a pus cuţitul la gâtul fetiţei ei de numai un an şi jumătate şi a ameninţat că îi ia viaţa. I-a făcut o fotografie în această ipostază şi i-a trimis-o tatălui copilei, plecat la muncă în străinătate. Îngrozit, bărbatul a anunţat autorităţile.„Sună-mă, că o omor. Vrei să o mai vezi în viață?“.

Bărbatul din localitatea tulceană Dăeni lucrează ca șofer de tir în străinătate. Spune că soția lui parcă a înnebunit de gelozie în momentul în care nu a putut să-i răspundă la telefon, pentru că era la volan. Femeia a insistat cu mesajele și apoi a trecut la amenințări inimaginabile, scrie reporterntv.ro.

cutit

 

 

 

 

 

 

Mesajele trimise de femeie bărbatului

„Iulia Caplan: Dumi raspunde ! Fi atent k mai incerc odată, dacă nu raspunzi o crăp în bătaie! […] Te rog raspunde. Jur k ai sa ne găsească tactu pe amândouă maine moarte’, îi transmitea femeia pe WhatsApp.
Ca să fie mai convingătoare, femeia s-a fotografiat în timp ce ține un cuțit la gâtul fetiței de doar un an și jumătate. Cu ochii în lacrimi, sărmana copilă apare terifiată în fotografia care a ajuns la tatăl ei. Mai mult, mama amenință că o să-și pună în aplicare planul.

Iulia Caplan: Vrei so mai vezi în viata?
Sufletu Meu: nu ma santaja k nu functioneaza
Iulia Caplan: O omor
Sufletu Meu: ba tu esti tampita? nu tie mila de copilu tau ma? tu esti om de stai cu cutitu la gatu copilului?
Bărbatul și-a anunțat tatăl să intervină, pentru ca femeia să nu facă gestul necugetat“.

Ajuns în țară, tatăl copilului a anunțat autoritățile, iar apoi a intentat divorț. Mesajele de amenințare și fotografia incriminatoare au ajuns și la asistenții sociali. Copilul se află în îngrijirea tatălui.
În urma unei noi crize în care a amenințat că se sinucide, mama copilei a fost internată la Psihiatrie.

În acest moment, fetița este în siguranță, alături de tatăl ei, iar mama stă în alt județ, la părinți. Pe numele femeii, soțul a depus și o plângere penală pentru tentativă de omor. În plus, ea ar putea fi decăzută din drepturile părintești.

FOTO: reportentv.ro


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon