„O noapte printre giganți” începe astăzi la Muzeul Antipa

-


Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” își continuă programul „O noapte printre giganți”, ajuns deja la a șasea ediție.

Vineri, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani pot petrece o noapte memorabilă printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ.

„Ca în fiecare an, în prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame au parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor. Edițiile din acest an vor fi îmbogățite și cu alte surprize, dezvăluite copiilor la momentul oportun! Sosirea micuților este stabilită pentru ora 21.00, iar părinții sunt așteptați să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8.30, după ce copiii au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete”, precizează un comunicat al muzeului, citat de Agerpres.

Înscrierea participanților la următoarele ediții acestei veri (30 iunie, 7 iulie, 21 iulie, 4 august, 25 august, 1 septembrie sau 8 septembrie 2017) se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: [email protected] sau la numărul de telefon: 021.305.60.31. Costurile de participare sunt: 200 lei/copil; 300 lei/doi frați; 400 lei/trei frați.

Programul „O noapte printre giganți” a strâns până în prezent aproape 700 de participanți.

Citește și: Noaptea albă a muzeelor. Ce muzee pot fi vizitate

Cum ne afectează stresul productivitatea: Uităm, ne îmbolnăvim și reacționăm impulsiv

Cum să fii un om de succes? 5 obiceiuri la care trebuie să renunți urgent pentru a reuși pe plan profesional


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *