O nouă declaraţie şocantă a Patriarhului Kiril al Rusiei. „Internetul, un pericol pentru credincioşi”

-


Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kiril susține că Antichristul îi va controla pe oamenii prin device-urile și gadgeturile pe care aceştia le folosesc zi de zi.

Şeful Bisericii Ortodoxe Ruse a declarat, în cadrul unui interviu televizat, că Antichristul este o personalitate care va conduce lumea prin intermediul internetului.

„Așadar, toate deviceurile conectate la internet reprezintă un pericol petru credincioși”, a declarat Kiril, potrivit Metro.co.uk.

Mesajul acestuia a fost transmis în ziua de Crăciun, celebrată pe 7 ianuarie după ritul vechi. Ziua este sărbătoare națională în Rusia, iar majoritatea școlilor și companiilor sunt închise.

Kiril nu este singurul lider religios care susține că apocalipsa va veni prin intermediul internetului, sugerând o limitare a adicției față de tehnologie.

De asemenea, Papa Francisc a sugerat că tehnologia nu ar trebui să înlocuiască interacțiunile umane.

Patriarhul Kiril (Vladimir Gundyaev, numele său de mirean) este miliardar și un fost agent KGB care  a făcut avere din vânzări de tutun, alcool și carburanți. Din cauza activităților sale, organizațiile non-profit din Rusia au fost scutite de plata taxelor la stat.  Acesta deține mai multe imobile în Elveția și un penthouse, cu vedere la Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova.

Citeşte şi:

Kovesi, noi explicații despre plângerea depusă la CEDO

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.