O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă la mitingul de la Galați: ”Facem aici summitul de la Iași!”

-


Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la mitingul PSD de la Galaţi, că „facem aici summit-ul de la Iaşi”, în contextul în care lansa critici la adresa summit-ului de la Sibiu și a președintelui Klaus Iohannis.

 

„De aceea, dragi români, facem aici summit-ul de la Iaşi, scriem declaraţia de la Galaţi. Vom susţine cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca pensiile şi salariile să fie tăiate, că nu mai acceptăm niciodată ca spitalele să se închidă, că nu mai acceptăm niciodată ura şi dezbinarea, că vrem o Românie unită, că vrem ca noi cetăţenii să ne creionăm propriul destin”, a declarat Viorica Dăncilă.

La rândul său, Liviu Dragnea a spus că asupra protestatarilor din Galaţi au fost găsite „pietre şi bâte”, afirmând că oriunde merge PSD în ţară este „un grup de bătăuşi” care umblă după reprezentanţii partidului.

„Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte. Sunt lucruri pe care trebuiau să le facă alţii înainte. Dar ce au făcut ei? Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseară aici la Galaţi au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte. Nu avem noi curajul să păstrăm guvernarea şi să câştigăm alegerile care vin”,  a adăugat Liviu Dragnea.

La Iaşi a avut loc în urmă cu două zile un miting electoral al PSD, în timp ce la Sibiu se desfăşura summit-ul şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale UE.

Citește și:

SUA, Germania și Referendumul

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.