O nouă zi de cercetări la „Casa Groazei” din Caracal

-


Procurorii DIICOT au revenit în această dimineaţă la Casa Groazei din Caracal pentru a continua cercetările în locuinţa suspectului Gheorghe Dincă, după ce marţi au avut parte de o surpriză de proporţii când au descoperit că acesta avea cont de Facebook şi folosea tehnologie modernă (laptop şi cameră foto).

 

 

Gheorghe Dincă este un sociopat sadic şi are un IQ redus susţine un celebru criminolog italian.  Astfel, Ursula Franco a analizat crimele din Caracal şi a concluzionat că suspectul este un monstru incapabil de remuşcări, care a fost aproape imposibil de detectat din cauza modului de operare.

„Cu cea mai mare probabilitate, este un sociopat sadic, din punctul meu de vedere cu un IQ redus. El este un subiect lipsit de conștiință morală, incapabil să simtă vinovăție și remușcări pentru acțiunile comise”, a declarat criminologul italian Ursula Franco, pentru Hotnews.

Aceasta mai susţine că Gheorghe Dincă a acţionat de unul singur, iar Alexandra şi Luiza ar putea să nu fi fost singurele sale victime şi tehnica folosită de ucigaş, de a-şi căuta victimele la volanul unei maşini, a făcut imposibilă capturarea lui mai devreme.

De asemenea, Dincă folosea cartele prepay şi chiar le oferea oamenilor cu care lucra. “M-a sunat și atunci, miercuri noaptea, pe la 11 seara, dar nu i-am răspuns. L-am lăsat să sune, că n-aveam chef să umblu noaptea”, a declarat G., care stă la câteva case de locuința suspectului și uneori mai lucra pentru Dincă, scrie Libertatea.

În telefonul lui G. , Dincă apare trecut cu porecla lui, Popicu, iar numărul lui, 0722.841.235, apare și la apeluri pierdute, și la apeluri primite. Acest număr se adaugă celor două numere deja cunoscute ale lui Dincă: 0759.660.526 – numărul de pe care a sunat Alexandra la 112. 0763.931.765, numărul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, descoperit și acesta la Dincă acasă.

Dincă vrea să îşi micşoreze pedeapsa?

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a lovit pe fete, la furie, fără intenţia de a le ucide şi speră astfel că va fi acuzat de loviri cauzatoare de moarte, infracţiune pentru care pedeapsa pleacă de la 6 ani de închisoare. Concret, el le-a marturisit anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, dar susţine că totul s-ar fi petrecut accidental, în momente mai tensionate. El le-ar fi administrat câte un pumn după ce s-a enervat din diverse motive. Alexandra ar fi primit lovitura după ce a fost prinsă cu telefonul imediat după ce a sunat la 112. Mai puţin credibil, în celălalt caz, Dincă susţine că s-a enervat fiindcă Luiza i-ar fi cerut bani.

Suspectul speră ca în urma acestor declaraţii să fie acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovituri cauzatoare de moarte, care conform Codului Penal sunt pedepsite cu închisoare între 6 şi 12 ani.

Ştire în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.