Oana Pellea o ironizează pe Viorica Dăncilă

-


Într-o postare pe Facebook, actriţa Oana Pellea o ironizează, pe Viorica Dăncilă, după ce aceasta a afirmat, despre disputa cu preşedintele Iohannis, că: „Sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru.” Oana Pellea continuă: „Viorica are dreptate: Adică nu poate accepta că este prim-ministru. Nici eu“.

„După cum ştiţi, am fost plecată în Israel. Când m-am întors din Israel, am văzut declaraţiile domnului preşedinte, am văzut modul în care domnul preşedinte dădea impresia că mă cheamă ca la şcoală, ca pe un elev care nu şi-a făcut lecţia şi trebuie certat. Sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru”, a spus Viorica Dăncilă, la RTV.

În același context, elevii din Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC) îi cer premierului să îşi ceară public scuze. Ei consideră „extrem de grav faptul că în anul 2018 şeful Guvernului promovează public atitudini care aduc aminte de vremurile de mult apuse”. „Nu suntem la şcoală ca să vină domnul profesor şi să ia elevii de urechi”. Aceasta este fraza care i-a deranjat pe elevii din Constanța.

Citește și:

3 trucuri pentru a prepara un grătar sănătos


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.