Oare cum trăiesc alegătorii PSD-ului perioada asta?

-


Mi-am pus hainele alea bune și am ieșit puțin din bula mea. Mi-am părăsit prietenii internautici pentru o scurtă perioadă pentru a mă uita la ceilalți. Bine, trebuie să fiu sincer. Obosisem puțin printre cei ca mine.

E solicitant să vezi în fiecare zi texte, glume, filmulețe despre ce n-a făcut PSD-ul, cum ne fură Dragnea bucată cu bucată, iar doamna primar Firea ar putea mesteca găleți de mentă, non-stop, tot n-ar scăpa de gustul acru din gură la cât o pomenesc internauții.

Ăștia din bula mea, repet.

Oare cum sunt alegătorii social-democrați? Cum e România lor? Pentru ei s-a scumpit benzina? Sau au OMV-uri și Petrom-uri speciale. Prezintă tatuajul cu trandafiri de la inghinali și au discount 50% la pompă?

Pentru copiii lor cum e la școală? Tot cu pereți scorojiți și tavan șubred? Sau le-a dat partidul cască de protecție și a consolidat școlile doar deasupra progeniturlor celor care au votat cu Dragnea?

Întreb, nu dau cu sarcasmul.

Cum sunt autostrăzile pesediștilor? Tot așa, puține și proaste? Tot o viață fac și ei între București și Timișoara? Să vezi că nu ne-au spus, de frică să nu le stricăm șoselele, dar ei au autostrăzi suspendate, la nivelul imaginației celor din guvernarea Dragnea.

Deci? Cum e stimați alegători PSD, cum arată țara voastră?

Tot nasol? Aoleu, e de la greaua moștenire. Cât să mai repare și PSD-ul după tot dezastrul făcut de… PSD?

(Foto: Evz)

Citește și:

Ziua cea mai lungă pentru PSD. Tudose: „Oricând îmi cere partidul, demisionez”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *