Oceanul, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Fotografii inedite care te vor lăsa cu gura căscată

-


Matt Burgess, fotograf profesionist, și-a petrecut șase ani din viață capturând cele mai bune imagini cu apele oceanelor din întreaga lume.

Fotografiile realizate de ieri au fost publicate pe internet și s-au viralizat instant. Matt Burgess este specializat în fotografierea oceanelor, punând accent pe relația dintre apă și lumine. Rezultatul? Imagini de-a dreptul uimitoare.

Acesta povestește că nu a avut un tipar după care a lucrat. Câteodată, spune el, la primele ore ale dimineții era cu aparatul de fotografiat în mână îndreptat către ocean și gata să apese declanșatorul. Altădată, apusul a constituit cea mai bună perioadă din zi pentru a realiza astfel de fotografii incredibile.

Și timp de șase ani așa a decurs fiecare zi în viața lui Matt Burgess, în orice clipă fiind pregătit să captureze un moment și să-l transforme într-o capodoperă.

Utilizatorii rețelelor de socializare au înțeles că munca acestuia este una inedită și de aceea fiecare fotografie postată pe internet este întâmpinată cu numeroase aprecieri, redistribuiri și comentarii favorabile.

Citește și: 

Un mesaj transmis pe Twitter de Donald Trump a costat Amazon 5 miliarde de dolari într-o singură zi! Cum a fost posibil

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.