Olguța, nu care cumva încerci să ne aburești?

-


Când m-am trezit era o ceață de puteai s-o tai cu promisiunile social-democrate. Mi-am și zis: „să vezi că ăștia nu doar că ne aburesc, dar din banii noștri au adus și o ceață groasă de să nu-i vezi când îți bagă mâna-n buget”.

Ceața s-a ridicat și am putut s-o văd și s-o aud pe Olguța asigurând poporul român că-n 2022 tot sistemul de salarizare va fi complet echilibrat. Adică să mai răbdăm puțin, să treacă isteria cu Soros, să se mai spargă opoziția în 3.000 de bucățele, să fuzioneze PNL cu PSD (cât să-și mai ascundă iubirea?) și, într-un final, vor avea și românii salarii decente și stabile.

Dacă asta cu 2022 nu-i vrăjeală nu știu ce altceva e.

Îmi sună a strategie de campanie. O să încerc o reinterpretare a celor spuse de Olguța.

Le spunem că le dăm salarii bune abia prin 2022, ca să ne asigurăm că avem ce să promitem la alegerile din 2020. Dacă ne spune cineva că n-am făcut tot ce am promis până la alegeri o băgăm p-aia cu greaua moștenire, tehnocrații, Soros… Avem scuze, nu asta-i problema. Promisiuni să mai găsim.

Și oricum, spunând că-n 2022 o să aducem salariile la nivel mare punem presiune pe cei care vor câștiga în locul nostru. O să le batem obrazul că nu fac nimic, că dacă eram noi…”

Cam asta cred că vrea să ne spună Olguța. Dar cine știe… ce mai înseamnă 4 ani de PSD când am sacrificat deja atâta timp? Să avem răbdare pentru a ne confirma evidentul.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.