Olguța nu suportă concurenţa: video-chat-ul nu e legal

-


Noul contract de muncă adoptat de Guvern – tele-munca – nu reglementează video-chat-ul, această activitate bănoasă fiind în continuare ilegală în România. De ce? Răspunsul e greu de descifrat și până acum nimeni n-a vrut să se ofere voluntar pentru o misiune sinucigașă în mintea Olguței Vasilescu.

Pentru cine nu știe, video-chat-ul este

o meserie ca oricare alta. E un mix interesant de job liberal cu puțin corporatism. Te prezinți la „birou” într-un anumit interval orar, ținuta e obligatorie dacă vrei un salariu frumos și, ca-n orice altă clădire de birouri din Pipera, trebuie să-nghiți toate rahaturile pentru a crește ierarhic.

Dar e o meserie pe care o prestează fiecare cu fizicul lui. De ce-i mai legal să-ți rupi spatele pe șantier, ori să-ți chinui mintea într-un birou, dar e ilegal să-ți lărgești orizonturile inghinale pentru un ban? Cine stabilește care parte a corpului n-ai voie s-o folosești pentru bani?

Olguța stabilește asta,

cu Biblia la căpătâi și credința că suntem un neam neprihănit și care nu trebuie mânjit cu măscări trupești pe internetul satanic. Ce dacă Olguța s-a pozat în tinerețe în lenjerie pentru o rubrică penibilă într-o revistă sportivă? De atunci și până acum a atins culmea spiritualității și știe mai bine că trupul românului nu trebuie pângărit.

Gura lumii spune tot felul de netrebuincioase despre Olguța, din perioada când domina Craiova din scaunul de primar, dar să nu dăm ascultare unor zvonuri pe care nu știm dacă să le poziționăm în FM-ul Radio Șanț sau Radio Erevan.

Dac-o mai ținem mult cu Olguțe

în posturi cheie o să ajungem să obligăm femeile să poarte batic pe stradă și o să vedem state îmbogățite din legalizarea unor vicii doar la televizor și-n concedii.

Într-un fel, dacă stăm să ne gândim puțin, nici n-ai cum să legalizezi video-chat-ul dacă ești politician. Ca ales al neamului, care se contorsionează lubric de dragul electoratului, înghite toate promisiunile și se coțăie cu toți în campanie, video-chat-ul este o competiție curată și decentă.

Citeşte şi: Interviu cu psihologul Keren Rosner. Impactul divorțului asupra copilului. Soluții


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *