Olivia Steer face noi declaraţii aiuritoare despre epidemia de rujeolă. Ar fi implicaţi agenţi dubli din Ungaria?

-


După ce în urmă cu câteva zile a a cuzat ministerul Sănătăţii de abuz în problema vaccinurilor împotriva rujeolei, Olivia Steer lovește din nou. De această data invocă teorii din „investigațiile” sale de pe site-uri obscure despre cazurile de rujeolă. De data aceasta, Olivia Steer a declarat pe contul său de Facebook că, de fapt, cazurile copiilor cu rujeolă au apărut deoarece aceștia ar fi fost infestați artificial de către agenți dubli din Ungaria

Afirmația în sine dă fiori şi este poate cea mai gravă de până acum şi asta cu atât mai mult cu cât Steer nu prezintă niciun fundament care să o facă plauzibilă, neprezentând date, documente sau declarații ale unor martori.

Un fapt este clar: de la începutul anului, s-au descoperit circa 4.000 de cazuri de rujeolă, din care 17 s-au finalizat, tragic, cu moartea bolnavilor. Totuşi, în ce stat European se mai înregistrează o epidemie de proporţiile astea? Niciunde! Informaţiile mele spun că infestarea s-a făcut ARTIFICIAL şi INTENŢIONAT de către agenţi cu dublă comandă, agenţi dubli, cum li se mai spune. La Arad şi Nădlac se îmbonlăvesc copiii dar peste graniţă la Nagylak, Mako sau Szeged nici unul? Şi ungurii au grad de vaccinare mai mic cu 10% decât românii. Valul de rujeolă a generat ceea ce se şi intenţiona: un val de emoţie uriaş care ar împinge opinia publică la acceptarea rapidă şi fără mari dezbateri a Legii vaccinării„, a precizat Olivia Steer pe Facebook.

Lansarea în dezbatere publică a proiectului legii vaccinării a scos-o din nou la rampă pe Olivia Steer, în urmă cu câteva zile, fiind recunoscută drept unua dintre cele mai puternice voci împotriva vaccinurilor. În context, Steer a vorbit despre cazurile copiilor morți în spitale din cauza epidemiei de rujeolă, precizând legat de acest subiect că ,,acestea sunt doar niște declarații politice”.

„Acestea sunt doar niște declarații politice. A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă? Avem buletine de la medicina legală? Nu am văzut și nu au fost oferite niciodată publicului aceste dovezi. Am văzut doar că acești copii au murit în spital, așa că eu, care știu care e situația spitalelor din România, sunt foarte suspicioasă cu privire la această declarație. Cred că fie e vorba de o infecție intraspitalicească sau de malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă și moare în accident de circulație, Ministerul Sănătății va spune că a murit din cauza pojarului pentru că avea virusul. Mi-am vaccinat copiii până la un moment dat, când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi. Care este motivul pentru care aș accepta ca băieții mei să fie vaccinați cu substanțe extrem de toxice?!”, a spus Steer, în cadrul unei emisiuni la B1Tv.

Încă un copil a murit din cauza rujeolei, acesta fiind cel de-al 22-lea deces înregistrat de la izbucnirea epidemiei.

„Această creştere bruscă arată că situaţia nu este sub control, de aceea medicii şi autorităţile sanitare locale trebuie să intensifice eforturile pentru vaccinarea copiilor sau reluarea imunizării în cazul celor care nu au schema completă de vaccin. Epidemia de rujeolă din România este consecinţa vizibilă a scăderii succesive a ratei vaccinării. Această epidemie trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea: medici, autorităţi, părinţi”, a spus prof. dr. Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie şi membru în Comitetul Permanent al Biroului Regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru Europa.

De peste un an, România se confruntă cu epidemia de rujeolă, întreținută atât de lipsa vaccinurilor, cât și de refuzul a tot mai mulți părinți de a-și vaccina copiii. Jurnalista Paula Rusu atrage atenția pe blogul personal că distribuitorii de medicamente au notificat Agenția Națională a Medicamentului că scot de pe piața din România aproape 4.000 de doze de vaccin împotriva rujeolei. Așadar, avem o criză acută de vaccinuri, lucru spus și de ministrul Sănătății Florian Bodog, și noi exportăm.

Citeşte şi: În plină epidemie de rujeolă, România exportă vaccinul împotriva acestei boli care a ucis deja 22 de copii. Cinismul PSD


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *