Olivia Steer l-a înfuriat pe un fost ministru al Educației

-


Olivia Steer pare că și-a găsit nașul. După ce l-a taxat extrem de dur pe deputatul Ninel Peia (între timp exclus din PSD), pentru opiniile sale anti-vaccin, fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a luat-o în vizor pe Olivia Steer, una dintre cele mai critice voci împotriva vaccinurilor.

Pentru imbecilii care încearcă să îndrepte atenţia publică de la vaccinuri (apropo, care este femininul de la ‘moron’? Este ‘moronesse’?): România este de departe ţara europeană cu cea mai mare prevalare a cancerului cervical: 6 femei mor în fiecare zi din această cauză. Doar cancerul de sân omoară mai multe femei în România decât cancerul cervical. Aproape 100% din cancerele cervicale pot fi evitate mulţumită unui vaccin. Cancerul cervical este cauzat de o tulpină a virusului HPV, aproape imposibil de evitat. Aproape toţi cei care citesc această postare ori au o tulpină de HPV, ori au avut la un moment dat. Prezervativele nu te protejează de HPV. Bărbaţii nu au idee că au HPV, doar dacă îl au în gât, caz în care pot face cancer la gât. În urmă cu aproximativ 10 ani, a devenit disponibil un vaccin eficient împotriva HPV. Aşadar, în esenţă, fiecare deces cauzat de cancerul cervical este un deces care poate fi evitat cu uşurinţă. Deci, orice imbecil care este împotriva vaccinurilor şi încearcă să îndrepte atenţia publică de la vaccinuri este, pe lângă imbecil, şi criminal. Singurul studiu care leagă vaccinurile de o boală este un caz demonstrat de fraudă a unui alt imbecil, pe nume Andrew Wakefield. I s-a interzis să practice medicina pentru totdeauna, a scris Funeriu pe Facebook.

Oricine are o fiică peste 9 ani, vă rog să o scutiţi de potenţialul cancer cervical şi mergeţi la doctor pentru un vaccin anti-HPV. P.S.: Dacă este descoperit la timp, cancerul cervical poate fi tratat. Dar evitaţi să-l aveţi din start!„, a conchis fostul ministru al Educației.

Ce a scris Olivia Steer pe Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Olivia Steer, îl face „moron“ pe fostul ministru al Educației: „Serialul „Nu fi moron, Funeriule!” începe aici : http://www.stiripesurse.ro/cine-ne-omoara-copiii-e-coli-sau… ajunge aici: http://www.stiripesurse.ro/panica-lui-funerila-sa-nu-ne-lua… apoi aici: http://www.stiripesurse.ro/funeriu-deputatu-psd-si-moronu_9… si sfîrșește, inevitabil, aici: http://www.stiripesurse.ro/reac-ia-deputatului-psd-exclus-d…“

media-145768261452724300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu a avut o ieșire nervoasă la adresa deputatului PSD Ninel Peia, care, într-un articol publicat pe blogul personal, a afirmat că un vaccin ar putea fi cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeş. Funeriu îl numeşte pe Peia „imbecil”, deşi nu îi menţionează numele. PSD l-a dat afară din partid.

„O ţară în care un membru al Parlamentului susţine că vaccinurile cauzează decese este o ţară bolnavă. Oricine procedează în acest fel ar trebui pedepsit sever pentru răspândirea de informaţii false cu un risc ridicat pentru sănătatea publică. Şi apropo: E.coli este o bacterie, nu un virus, imbecilule! Dar, hei, votaţi pe cine vreţi, este sănătatea copiilor voştri, nu a mea!”, scrie Funeriu pe Facebook.

Citește și: UN FOST MINISTRU AL EDUCAȚIEI ÎL FACE PRAF PE UN DEPUTAT PSD ÎN SCANDALUL BEBELUȘILOR DIN ARGEȘ

O tânără a murit după ce a așteptat mai mult de un an pentru un transplant de plămâni


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon