Ora de vârf, în diferite orașe ale lumii! Aglomerația, așa cum nu ti-ai închipuit-o niciodată

-


 

Expresia „ora de vârf” ne duce imediat cu gândul la oameni mulți și mașini care stau bară la bară fără nicio șansă să înainteze măcar un metru.

Acestă sintagmă, însă, trebuie privită în ansamblul ei și, pe lângă autoturisme, să ne referim și la aglomerația din metrou și trenuri, la o mulțime de biciclete sau chiar numeroase bărci.

Fiecare țară și oraș din această lume se confruntă cu ora de vârf în fiecare zi, însă în fiecare dintre ele aceasta se manifestă diferit.
În Japonia, de exemplu, oamenii sunt efectiv împinși în vagoanele trenurilor de persoane special angajate pentru acest lucru. Totodată, în Italia, Veneția mai exact, trebuie să fii un bun barcagiu, pentru că există o anumită perioadă din zi când apa nu se mai vede din cauza ambarcațiunilor ce încearcă să treacă prin canalele orașului.

Chiar și Rusia și Londra se află în acest clasament, iar imaginile realizate în aceste zone sunt de-a dreptul uluitoare. Sute de oameni și de autoturisme într-un singur loc. Ore pierdute în drum spre casă. Nervi întinși la maximum.

Drept urmare, așa arată ora de vârf în diferite locuri din lume:

Bejing, China

Dhaka, Bangladesh

Veneția, Italia

Chhattisgarh, India

Tokyo, Japonia

Siem Reap, Cambodia

Londra, Marea Britanie

Moscova,Rusia

Sao Paulo, Brazilia

Parcare de taxi, în Kampala, Uganda

Palermo, Italia

Bangladesh

Citeșe și:

Cu ce se ocupau oamenii de succes de azi la 20 de ani


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *