Orban: ”PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri”

-


Premierul Ludovic Orban s-a declarat încrezător că PNL va reuși să formeze o majoritate parlamentară alături de „forțele democratice euro-atlantiste” pentru a forma un guvern „într-un termen cât mai scurt”.

„Sunt foarte încrezător în capacitatea PNL de a construi o majoritate parlamentară alături de forțele democratice euro-atlantiste care respectă cetățeanul pentru a putea forma un guvern într-un termen cât mai scurt”, a declarat Ludovic Orban, după anunțarea exit-poll-ului care cotează PSD cu 30,6% din opțiunile de vot și PNL cu 29,1%.

Potrivit acestuia, în cercetările sociologice nu sunt cuprinse voturile care sunt exprimate între orele 19,30 și 21,00 și nu sunt cuprinse voturile extrem de numeroase exprimate în diaspora.

”Luând în considerare marja de eroare și mai ales toate evaluările pe care le-am făcut, PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri, atât câștigătorul moral, cât și câștigătorul la finalizarea procesului de numărare a voturilor”, a adăugat Ludovic Orban.

Acesta le-a cerut tuturor delegaților PNL din secțiile de votare „să fie mobilizați la maxim și atenți” la procesul de numărare a voturilor.

Știre în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.