Mesajul premierului de Anul Nou: ”Să ne bucurăm de tot ceea ce am reuşit împreună!”

-


Premierul Ludovic Orban le urează românilor, în mesajul de Anul Nou, „sănătate, vise împlinite, viaţă frumoasă, belşug în casă şi mai bine pentru toţi”.

„Intrăm într-un an nou şi un nou deceniu, care îmi doresc să însemne şi începutul unei perioade de normalitate şi de reală democraţie pentru România. Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut pentru a împlini cu adevărat visul de libertate, democraţie şi prosperitate, care i-a mobilizat pe români cu 30 de ani în urmă împotriva totalitarismului. Întâmpinăm noul an cu speranţă şi încredere în drumul pe care ni l-am ales, din nou în marea familie europeană şi parteneri apreciaţi ai Alianţei Nord-Atlantice. Să ne bucurăm de tot ceea ce am reuşit împreună! Anul 2020 să vină cu sănătate, vise împlinite, viaţă frumoasă, belşug în casă şi mai bine pentru toţi. Un an nou fericit! La mulţi ani, tuturor românilor!”, a subliniat premierul.

De asemenea, Ludovic Orban și mai mulți membri ai Guvernului vor petrece, de Revelion, la Sinaia.  În acest sens, premierul a declarat, duminică, în județul Vâlcea, că fiecare își va plăti cazarea și masa și că „nu e nicidecum o reuniune a Guvernului”, potrivit Mediafax.

„Suntem mai multe familii, oameni care am mai făcut Revelionul împreună. Locația pe care am ales-o, am ales-o că n-am prins altă locație, că ne-am trezit prea târziu, cu câteva săptămâni înainte de Revelion. Ne plătim fiecare cazare și masă, nu e o favoare care ni se face. Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului. Sigur că vor fi și colegi de-ai mei din Guvern care vor petrece Revelionul împreună cu mine, dar suntem cu familiile și petrecem ca orice om normal”, a declarat  Ludovic Orban.

Întrebat dacă va face și o ședință de Guvern la Sinaia, premierul a răspuns că face ședințe „ori de câte ori este necesar” și „la ore surprinzătoare”.

„Eu fac ședințe de Guvern ori de câte ori e necesar. Am convocat ședințe de Guvern la ore surprinzătoare pentru că era necesar să convoc. Am avut o perioadă extrem de dificilă. Gândiți-vă că am preluat guvernarea în 4 noiembrie. A trebuit să rectificăm bugetul, astfel încât să asigurăm resursele financiare necesare pentru asigurarea tuturor drepturilor legale ale cetățenilor, ale companiilor, pentru a putea permite localităților să poată să termine anul fără să aibă restanțe la plata salariilor sau indemnizațiilor persoanelor cu dizabilități. De asemenea, a trebuit să facem legea bugetului de stat, legea asigurărilor sociale de stat, să corectăm foarte multe reglementări care au generat efecte nocive, cum este OUG 114. Am lucrat într-un ritm extrem de rapid și din cauza asta am convocat ședințe de Guvern”, a conchis Ludovic Orban.

Citește și:

România, o prioritate a SUA


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.