Orban: ”PSD nu e simplu de bătut”

-


Preşedintele PNL, Ludovic Orban susține că liberalii sunt singurii care îi pot învinge pe social-democraţi în alegeri locale și parlamentare.

„Suntem singurii care avem puterea de a bate PSD. PSD nu e simplu de bătut. După fiecare bătaie pe care a încasat-o PSD, că s-a săturat lumea de minciunile lor, uşor-uşor au mizat pe uitare, au revenit şi de fiecare dată au revenit şi au mai distrus ceva din ţara asta, au mai creat o întârziere pentru vreun proiect, au mai nenorocit nişte oameni, au mai alungat nişte tineri din ţară la fiecare revenire la putere”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, un atu al PNL în alegerile locale îl reprezintă primarii liberali aflaţi deja în funcţie şi care au demonstrat că se poate face performanţă în administraţie.

„Primarii pe care îi avem se deosebesc radical de cei mai mulţi dintre primarii PSD. Unde sunt primari liberali există investiţii, există atragere de fonduri europene şi proiecte pe fonduri europene, există dezvoltare a infrastructurii. Lucrul ăsta trebuie să-l spunem oamenilor, să le arătăm că merită să încerce pe mâna liberalilor”, a adăugat liderul PNL.

În schimb, președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, că în loc să direcţioneze banii din fondul de rezervă al Guvernului către adevăratele probleme, premierul Ludovic Orban i-a folosit pentru ”a cumpăra primari sau parlamentari”.

„Niciun municipiu reşedinţă de judeţ condus de către un primar făcând parte din PSD nu a primit niciun ban. Noi nu vorbim de banii lui Orban, nu vorbim de banii preşedintelui Iohannis sau despre România normală care ne-o promitea domnul preşedinte Iohannis. Vorbim de banii noştri – şi ai mei, şi ai dumneavoastră, pe care vremelnic îi gestionează prim-ministrul României -, pe care, în loc să-i direcţioneze către adevăratele probleme ale românilor şi priorităţile românilor, i-a folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari”, a conchis președintele PSD.

Citește și:

UPDATE. Iohannis: ”Ar fi total aiurea ca PSD să mai vină cu o altă moțiune!”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.