Orban, şeful campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. Obiectivul PNL: victoria la scor a lui Iohannis!

-


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni că a fost desemnat şef al campaniei pentru alegerile prezidenţiale unde PNL îl susţine pentru încă un mandat pe preşedintele în exerciţiu, Klaus Iohannis.

 

„Obiectivul nostru este să câştigăm alegerile prezidenţiale. În ceea ce priveşte desemnarea şefului de campanie, nu e o surpriză pentru nimeni, este clar că preşedintele PNL este cel care trebuie să conducă această campanie”, a declarat Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Potrivit acestuia, la nivelul PNL se va lucra la formarea echipei centrale de campanie.

„Am primit mandat din partea Biroului Politic Naţional să constitui echipa de campanie. Când voi avea constituită echipa de campanie, o voi prezenta public. Cu siguranţă voi apela la colegii mei Raluca Turcan, Florin Cîţu, Rareş Bogdan, oameni care au experienţă mare în campaniile electorale, oameni care pot să contribuie în mod efectiv la o campanie electorală de succes. La data respectivă (Vasile Blaga – n.r.) era în Alianţa creştin-liberală, era unul dintre cei doi preşedinţi. Klaus Iohannis era preşedintele PNL şi Vasile Blaga – preşedintele PDL şi normal că şi-au asumat răspunderea de a conduce în 2014 campania”, a adăugat Ludovic Orban.

În schimb, preşedintele Klaus Iohannis a dat, sâmbătă, în Piaţa Universităţii startul campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale. Campania a fost lansată de Partidul Naţional Liberal. 

Președintele Klaus Iohannis este optimist în privința strângerii numărului de semnături necesar pentru participarea la prezidențiale și crede că PNL va aduna cel puțin numărul de susținători de la alegerile din 2014.

„Sper să obțin număr suficient de semnături dar sunt optimist în această privință. PNL este foarte hotărât să facă o acțiune ca lumea și credem, așa cel puțin mi-a spus conducerea partidului, că ajungem la cel puțin numărul de semnături din 2014”, a conchis Klaus Iohannis.

Citeşte şi:

Tăriceanu i-a dat un ultimatum lui Dăncilă în privința Executivului

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.