Patru minciuni pe care ți le spui constant și care te împiedică să ai succes

-


 

 

Singura persoană care te împiedică să ai succes ești tu. Nu societatea, nu guvernul, nimeni altcineva în afară de tine și de mentalitatea ta.

Toată lumea are capacitatea de a avea reușite, diferența o face modul de gândire. De exemplu, unii oameni se plafonează pentru că își spun tot timpul aceste patru minciuni:

  1. Am nevoie de o diplomă pentru a avea succes

Nu este adevărat! Foarte mulți antreprenori celebri, precum Mark Zuckerberg sau Bill Gates, nu au studii superioare. Cu toate acestea, ei sunt unii dintre cei mai bogați oameni din lume și, totodată, unii dintre cei mai educați.

  1. Nu am timp suficient

Aceasta este probabil cea mai mare minciună pe care și-o poate spune cineva. În plus, este și cea mai des rostită. Problema nu este timpul, ci faptul că oameniii, în general, sunt leneși.

  1. Sunt prea bătrân

Atâta timp cât încă ești în stare să gândești nu poți spune că ești prea bătrân să faci un anumit lucru. Nu renunța la visele tale, chiar dacă nu mai ai 20 de ani.

  1. Este prea greu să încep

Într-adevăr, unele activități necesită depunerea unui efort consistent, însă rezultatele sunt pe măsură. O veche zicală spune că cea mai grea parte a unei călătorii este începutul. Chiar dacă ți se pare dificil, fă primi pași și vei observa cum drumul va fi din ce în ce mai ușor în timp ce îl parcurgi.

Citește și: 

Cinci sfaturi incredibile despre viață care îți vor schimba percepția asupra lumii


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *