Pe ce cheltuie banii cei mai tineri miliardari ai lumii

-


Pentru cei mai mulți tineri de 20-30 de ani, viața este o permanentă încercare de a găsi echilibrul între plata tuturor datoriilor lunare și cheluirea banilor pe haine, călătorii și diverse distracții. Acesta nu este și cazul celor mai bogați tineri din lume.

Cei mai tineri miliardari, toți cu vârste de maximum 27 de ani, își cheltuie timpul și fondurile într-un mod – cum era de așteptat – puțin diferit față de cei cu un buget lunar limitat.

John Collison este cea mai tânără persoană din lume care a ajuns miliardară prin forțe proprii. Antreprenorul irlandez de 27 de ani are ca principale hobby-uri călătoriile și sportul în aer liber.

La 22 de ani, Alexandra Andersen are o avere de 1,3 miliarde de dolari datorită afacerilor tatălui său, Johan Andersen, în domeniul investițiilor. Alexandra este pasionată de echitație, de ski, de drumeții pe cărări de munte și de călătorii în jurul lumii.

Gustav Magnar Witzøe, în vârstă de 23 de ani, situat în Top 3 al celor mai tineri miliardari din lume, cheltuie banii pe pantofi de designer, călătorii în destinații de lux, tatuaje și golf.

Evan Spiegel, fondatorul Snap, este cel mai bogat miliardar din acest clasament, cu o avere impresionantă de 3,5 miliarde de dolari la doar 27 de ani. Anul trecut, Spiegel a cheltuit peste 890.000 de dolari doar pe servicii de pază. În rest, a mai dat bani pe o mașină de lux și pe o vilă în valoare de 12 milioane de dolari, care fusese deținută de Harrison Ford.

Citește și: 

Cărțile pe care fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, vrea ca toată lumea să le citească

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.