UPDATE. Poliţia are doi suspecţi, iar unul dintre dintre aceştia a beneficiat de recursul compensatoriu

-


UPDATE 12.49: Unul dintre cei suspectați că ar fi ucis duminică un tânăr în Piața Constituției a fost condamnat pentru o altă crimă și eliberat mai devreme, în baza recursului compensatoriu, scrie Digi 24.

Poliţişti, mascaţi şi jandarmi efectuează în acest moment circa 21 de percheziţii pe Şoseaua Petricani – Cartierul Tei din Capitală, pentru arestarea interlopilor implicaţi în reglarea de conturi de duminică seara din Piaţa Constituţiei, incident soldat cu un mort.

Zona Petricani este împânzită de forțe de ordine. Cel puțin 20 de persoane vor fi duse la audieri. Două grupări rivale, se pare una din București și cealaltă din Giurgiu, s-au bătut duminică seara în Piața Constituției, iar un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu lovituri puternice. Altul, de 21 de ani a fost găsit în stare foarte gravă.

În urma autopsiei, s-a constatat că victima a murit nu din cauza împuşcăturilor, ci a loviturilor foarte puternice primite. Din primele informaţii se pare că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi între grupări de proxeneţi care ar fi exploatat sexual aceeaşi femeie, iar confruntarea ar fi pornit din cauza unei datorii mai vechi pe care cele două clanuri o aveau.

Au avut loc peste 20 de audieri săptămâna aceasta. Cei care au dat declaraţii au susţinut că a fost aleasă zona Pieţei Constituţiei pentru că, fiind o zonă publică şi aglomerată, s-a sperat să nu se ajungă la violenţe.

Anchetatorii au găsit însă un adevărat arsenal cu care ar fi venit agresorii la întâlnire. Într-o maşină a fost găsită chiar şi o coadă de sapă.

Ştire în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.