Pielea porcului, ultimul lucru pe care-l mai înghițim

-


Un bărbat de 51 de ani din Ploiești a intrat într-o carmangerie, nervos, și a început să azvârle bucăți de șorici spre vânzătoare. Bărbatul înjura în gura mare și le acuza pe femei că au spălat șoriciul.

Bărbatul avea spume la gură, de nervi, nu de la șoriciul spălat cu detergent, și se arunca peste tejghea încercând să ajungă la femeile speriate.

Dacă-n orașele europene au loc atentate în numele celui care-ți spune să nu bagi porc în gură, la noi atentatele sunt în numele porcului. Sfântului Porc și șoriciului din urmă.

Ploieșteanul s-a enervat că a dat vreo 31 de lei pe produsul alterat și, așa cum spunea și prietenul lui, „moare copiii”.

Ce putem deduce din toată această poveste?

Că înghițim prea multe. Cel mai probabil bărbatul de 51 de ani are o viață pe atât de dificilă/antrenantă precum majoritatea românilor. Înghite mizerii politice, sociale, economice. Dar într-o zi s-a hotărât că nu va accepta un șorici de o calitate îndoielnică. Și a făcut o revoltă. Una violentă.

Și nu doar că nu a fost ok cu produsul primit, dar s-a folosit de el ca de mici shaken, mici steluțe ninja, aruncând spre angajații carmangeriei încercând să le rănească epidermele cu pielea porcului.

Răbdarea românului a ajuns la final. Gata! Gata cu nedreptatea! Ne-am săturat de lipsuri, să n-avem școli bune, spitale decente, autostrăzi. Și suntem gata de revoltă. Unde se umple paharul acolo revărsăm.

Români, puneți mâna pe șorici, caltaboș și ceapă și șo pe ei! Pe cine vreți voi, unde vă doare mai tare, dar să nu-i lăsați!

Altfel spus, „moare copiii” și voi aruncați cu șorici după vânzătoare.

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.