Pierderi de 137,2 milioane lei la CFR Marfă

-


Compania CFR Marfă estimează pierderi de 137,2 milioane lei în acest an, la venituri totale de 823,3 milioane lei, potrivit  proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pentru 2017, scrie News.ro.

Ministerul Transporturilor vrea să crească valoarea cheltuielilor de natură salarială, faţă de proiecţia iniţială a bugetului, pentru a plăti orele suplimentare şi tichetele de masă.

”Majorarea cheltuielilor de natură salarială faţă de nivelul prevăzut în ultimul buget de venituri si cheltuieli aprobat cu sumele aferente orelor suplimentare şi a cheltuielilor cu tichetele de masă acordate pentru ultimele două luni”, se arată în  nota de fundamentare a proiectului de Hotărâre publicat de Ministerul Transporturilor.

În mai, CFR Marfă îşi bugetase pentu acest an cheltuieli totale de 875,2 milioane lei, din care cheltuielile de natură salarială se ridicau la 245,9 milioane lei.

Cheltuielile cu investiţiile sunt prognozate în acest an la 78 milioane lei. Compania estimează la sfârşitul anului creanţe restante de circa 360,1 milioane lei.

CFR Marfă are aproximativ 6.600 de angajaţi.

Mai puteţi citi şi: Femeile anilor ’50

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.