Planul lui Orban pentru susținerea lui Iohannis în bătălia de la prezidențiale. Un posibil aliat surpriză

-


Preşedintele PNL, Ludovic Orban susține că oricine se implică împotriva actualei coaliţii de guvernare este un posibil partener, cu care liberalii nu se bat, deoarece adversarul este PSD-ALDE.

„Adversarul PNL este actuala coaliţie de guvernare iar bătălia noastră este pentru a înceta cât mai repede posibil această guvernare toxică, nocivă pentru România. Orice posibil partener care se implică alături de noi în bătălia cu actuala coaliţie de guvernare şi poate avea contribuţii în atingerea obiectivului de a pune punct acestei guvernări e un posibil partener cu care nu ne batem, pentru că adversarul este PSD-ALDE”, a declarat Ludovic Orban, la  postul Digi24.

Potrivit acestuia, USR şi PLUS trebuie să-l susţină la alegerile prezidenţiale pe preşedintele Klaus Iohannis.

„Sigur că am prefera în privinţa alegerilor prezidenţiale de anul acesta să meargă pe mâna preşedintelui Iohannis, pentru că este clar pentru orice om care ştie să citească sondaje şi care cunoaşte viaţa politică din România că preşedintele Iohannis are clar, de departe, cea mai mare şansă de a câştiga alegerile prezidenţiale. Apariţia unui alt candidat, să spun, pe dreapta nu va face altceva decât să amâne pentru un eventual tur doi şi într-un fel să creeze probleme suplimentare. Preşedintele Iohannis astăzi este clar liderul român cu cea mai mare credibilitate şi în România, dar mai ales la nivel european şi pe plan internaţional”, a adăugat Ludovic Orban.

Acesta a mai spus că Iohannis este ultima redută în bătălia cu PSD-ALDE.

”Preşedintele Iohannis este cel care întotdeauna a fost ultima redută în bătălia cu PSD-ul şi care a reuşit, sigur, în parteneriat şi cu noi şi cu opoziţia, să blocheze foarte multe iniţiative nocive pentru economia şi societatea românească. Deci, cred că susţinerea preşedintelui Iohannis este normală, firească şi ea ar trebui făcută şi de alţi actori politici din opoziţie”, a conchis Ludovic Orban.

Citește și:

Arhivele Holocaustului. Finlanda cercetează implicarea voluntărilor săi din cadrul SS în masacrarea evreilor de pe frontul de EST

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.