Pliskova vrea să schimbe regulile de la Fed Cup

-


Karolina Pliskova (locul 5, WTA) susține că meciurile de la Fed Cup trebuie să se desfășoare vinerea și sâmbăta pentru ca sportivii să aibă o zi liberă. Din cauza programului încărcat, acesta s-a retras de la WTA Doha, iar weekendul trecut a pierdut în fața echipei României la Fed Cup.

„Cu siguranță ar fi mai bine ca la Fed Cup să se joace vineri și sâmbătă, în loc de sâmbătă și duminică. Am aprecia o zi liberă în plus, am avea timp să călătorim omenește, nu pe grabă, către următorul turneu. Dacă vrei să joci la Doha și Dubai, ar trebui să refuzi participarea în Fed Cup. Anul trecut nu m-am simțit deloc bine în Qatar. E dificil să treci de la un meci pe răcoare, în sală, la unul în căldură”, a declarat Karolina Pliskova, într-o conferință de presă, potrivit gsp.ro.

La fel ca Simona Halep, Pliskova era acceptată direct în turul al doilea la Doha, în care urma să evolueze cu belgianca Elise Mertens (locul 21, WTA). Locul Karolinei a fost lua de sora sa geamnă, Krystina Pliskova (locul 90, WTA) ca lucky loser. Karolina Pliskova este a cincea jucătoare care se retrage de la Qatar Open, după Ashleigh Barty, Caroline Garcia, Caroline Wozniacki şi Petra Martici. Simona Halep este favorita principală la Doha. Ea a învins-o pe Karolina Pliskova, sâmbătă, în cadrul întâlnirii Cehia – România din FedCup.

Citește și:

 Simona a renăscut la Doha. Urmează semifinala cu Svitolina

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.