PNL îi cere demisia ministrului Carmen Dan

-


UPDATE 16.24: Preşedintele PNL, Ludovic Orban susţine că ministrul de Interne nu mai are autoritate, întrucât premierul Tudose i-a refuzat propunerea de demitere a şefului Poliţiei Române.

„Nu poate să aibă autoritate un ministru de Interne care a propus demiterea şefului IGP şi a fost refuzat de prim-ministru. Nu poate să aibă autoritate un premier care nu este ascultat de ministrul de Interne şi care plânge la televizor că nu mai poate să lucreze cu ministrul de Interne. Este tot mai clar că PSD nu este capabil să guverneze. Dragnea, în loc să se implice în soluţionarea acestei crize, se plimbă în Moldova, încercând să câştige adepţi pentru o nouă demitere a guvernului.  În timpul acesta în orice ţară civilizată ministrul de Interne si-ar fi dat demisia. Ministrul şi-a băgat, precum struţul, capul în nisip”, a declarat Ludovic Orban.

Ştirea Iniţială:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că ministrul de Interne, Carmen Dan trebuie să îşi dea demisia în urma scandalului cu poliţistul pedofil. El a mai spus că PSD este incapabil să guverneze.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.