PNL lansează o petiție online pentru demiterea lui Liviu Dragnea

-


Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a lansat vineri o petiție online pentru demiterea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, din cauza lipsei vaccinurilor.

Turcan mai cere și demiterea ministrului Sănătății, Florian Bodog, din același motiv.

Întrebată ce crede despre părinții care refuză vaccinarea copiilor, Raluca Turcan a afirmat: „Cred că părinții trebuie să fie obligați și să răspundă foarte sever în fața legii, dacă refuză să-și vaccineze copiii. Cred că trebuie un sistem legal care să oblige părinții să-și vaccineze copiii, iar dacă refuză lucrul acesta, atunci să își asume întreaga răspundere pentru îmbolnăvirea propriilor copii și a celor din jurul copiilor care sunt contaminați cu bolile respective. (…) Nu poți să obligi părinții să își vaccineze copiii, iar statul să nu pună la dispoziția părinților vaccinurile obligatorii”, a spus Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

Prim-vicepreședintele PNL mai susține că statul trebuie să își facă datoria din moment ce există obligativitatea „la acest sistem foarte strict de vaccinare a copiilor”.

Turcan a explicat că datele statistice confirmă existenţa unui număr record” de copii nevaccinaţi în România, ceea ce a dus la focar epidemiologic de rujeolă. Aceasta a anunţat că PNL Sibiu a lansat o petiţie pentru demiterea ministrului Sănătăţii, dar şi a lui Liviu Dragnea, considerat „principalul responsabil” pentru că „a impus un Program de Guvernare ce nu are nicio legătură cu viaţa reală, cu problemele din spitale, din cabinetele medicilor de familie şi cu necesarul de vaccinuri şi medicamente”.

„Avem 7.500 de bolnavi de rujeolă, iar numărul deceselor a crescut la 31. România a ajuns un stat complice la moartea cu zile a zeci de copii”, a declarat Raluca Turcan, potrivit News.ro. Potrivit acesteia, „cineva trebuie să răspundă pentru agravarea situaţiei”.

Citește și: Criza vaccinurilor. Tudose l-a pus la punct pe Bodog

Gata cu criza vaccinurilor!

Bodog susţine că a rezolvat criza vaccinurilor. PMP îi cere demisia

Criza vaccinurilor se apropie de final. Cel puțin așa ne dă de înțeles ministrul


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *