PNL nu votează moțiunea

-


Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că PNL nu va vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu. Liberalii vor fi însă prezenți în sală la votul  de miercuri.

„Perpetuarea crizei politice poate să aibă grave consecințe pentru România, ca atare am decis să nu ne amestecăm, ca partid politic, în această răfuială între două clanuri din interiorul PSD-ului pentru că noi suntem și împotriva clanului Dragnea, și împotriva clanului Ponta-Grindeanu. Am încredere în toți parlamentarii Partidului Național Liberal. Am încredere în faptul că vor respecta poziționarea politică a partidului decisă în organismul statutar proaspăt ales și, de asemenea, am încredere că respectă voința cetățenilor care i-au votat și care i-au trimis în Parlament. (…) Partidul Național Liberal este în opoziție. Nu vom mai îngădui nicio negociere pe sub masă, niciun aranjament de culise și niciun blat cu partidul de guvernământ. Toți liberalii, sunt convins că înțeleg această poziție clară a conducerii Partidului Național Liberal și se vor alia în această poziție”, a declarat luni liderul PNL Ludovic Orban.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, intitulată ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor” va fi dezbătută şi votată miercuri, de la ora 11.00.

Citește și: UPDATE. Ludovic Orban este noul preşedinte al PNL

Atuul lui Orban în lupta pentru şefia PNL

Ce ţintă şi-a propus Orban dacă va câştiga alegerile

Cum va vota UDMR moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu?

UPDATE. PSD introduce moțiune de cenzură. Grindeanu, exclus din partid. Grindeanu: „După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez și eu”. Dragnea: „Sorin Grindeanu este o unealtă”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *