PNL o să câștige și Champions League, nu doar primăria în București

-


Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, cu toată încrederea după ce și-a citit horoscopul dimineața, că PNL-ul va putea câștiga fără stres și probleme Primăria Capitalei. Cifrele interne arată că partidul liberal e iubit de bucureșteni într-o proporție covârșitoare.

Sunt oameni care se mută în București de câteva zile doar pentru a vedea cum Orban, Rareș Bogdan sau care mai e pe listă o să câștige scaunul Gabrielei Firea. PNL-ul stă atât de bine în sondaje încât ar putea să arunce în lupta pentru Capitală și un mop cu șapcă pe cap. Lumea ar vota cu ei fără să clipească.

Ce? Spune lumea că PNL-ul vrea să încurce USR-ul și PLUS-ul astfel încât să nu existe un candidat comun al dreptei și să dea jos PSD-ul din fruntea capitalei? Astea-s conspirații. În primul rând, PNL n-are nevoie de alianțe.

Exceptând cu PSD-ul, dar hai să nu mai vorbim de trecut, ca să-l citez pe primarul pedofil din Moldova. Astea-s lucruri care țin de domeniul trecutului. Nu, PNL-ul se descurcă. De ce ar face jocurile PSD-ului? De ce?

Eu aș propune ca PNL-ul să meargă singur oriunde, nu doar la alegerile locale. Oriunde de acum încolo PNL-ul să meargă doar singur. Fără alianțe nici când e nevoie. Fără UDMR sau traseiști de la ALDE sau de pe unde mai adună.

Să țină scutul sus cu dârzenia Ralucăi Turcan.

PNL câștigă tot dintr-o suflare. Nu ne-am dat seama, dar PNL-ul califica și România la Euro 2020. Fără alianțe, fără Cosmin Contra, Rădoi, Alibec și alții. Rareș Bogdan centra, el dădea cu capul.

PNL-ul putea să câștige și Eurovision. Orban la chitară, Iohannis la voce. Ceva lejer, versuri puține. Aduceam trofeul ăla acasă. Nu s-a vrut. Că așa e în România. Nu se vrea.

Lasă, acum știe Raluca Turcan că se poate. Și o să se poată. Păi nu menținem noi starea de fapt cu PSD-iști pe galben?

Citeşte şi:

Iohannis, la Forumul liderilor dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.