PNL și gluma cu vulpea

-


Știți bancul cu vulpea? Lupul fuge după vulpe prin pădure, cu intenția vădită de a o viola (animalele-s ciudate, știu). Moment în care victima-și spune următoarele: „dacă fug zice că-s proastă, dacă mă opresc spune că-s curvă. Mai bine mă împiedic”.

Exact așa-i și PNL-ul în disputa cu PSD-ul. Ori face anti-joc politic, ori sunt incapabili, dar reușesc să se împiedice singuri.

Mi-am dat seama de un lucru: dacă vrei să vezi „România reală” trebuie să te uiți la posturile TV pe care nu le urmărești în mod normal. Așa că mi-am setat televizorul pe Antena 3 și am așteptat. N-a durat prea mult pentru că tocmai ce începea „Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu.

N-am mai văzut asemenea monstră de jurnalism de când eram student și profesorii ne arătau cele mai absurde contraexemple. Răzvan Dumitrescu nu-i jurnalist, așa cum eu nu-s salariatul lui Felix. Părtinitor, cinic, sarcastic la modul prost, deplasat și mironosiță pe alocuri. Ăsta-i jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

Dar trecând peste handicapurile vizibile ale postului Antena 3, să ne aplecăm asupra PNL-ului.

În emisiunea „Subiectiv” de duminica trecută era invitat un gurist de-al postului (îmi scapă numele), un PSD-ist oltean, un alt gurist cu ștaif militar și un liberal din aripa pudică.

Să mergi în templul social-democrat și să stai ca o măicuță cu mâinile împreunate, așteptând un dialog civilizat, înseamnă că ești ori prost, ori rău intenționat.

Cred că și portarul sediului PNL ar putea ține piept unei „dezbateri” cu un social-democrat și un realizator TV care a învățat presă de la „domn profesor”.

Îmi poate explica cineva ce se întâmplă în coșmelia lui Orban? Când primesc invitații TV fac casting pentru a alege cel mai moale reprezentant? De ce se mai obosesc? Să trimită în studiourile TV un preș cu sigla partidului pe care să-și șteargă PSD-ul picioarele.

Orban, spune drept: e blat, nu?

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.