Poliţia i-a reţinut pe atacatorii familiei jurnalistului Rareş Bogdan

-


Poliţia i-a reţinut, vineri, pentru 24 de ore, pe cei doi bărbaţi care ar fi încercat miercuri să îi jefuiască familia jurnalistului Rareş Bogdan.

 

IPJ Ilfov susţine că cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea pentru confirmarea mandatelor de arestare. „În această dimineaţă, poliţiştii ilfoveni au identificat şi au adus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri doi bărbaţi, de 27 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Tunari, judeţul Ilfov. Bărbatul de 26 de ani este bănuit că în după-amiaza zilei de 27 iunie ar fi pătruns într-un autoturism staţionat pe o stradă din cartierul Pipera, din oraşul Voluntari, în care se afla o femeie de 36 de ani alături de fiul ei de 7 ani şi ar fi încercat să sustragă diverse bunuri. Cel în cauză a părăsit locul într-un autoturism de culoare închisă, condus de bărbatul de 27 de ani, adus în această dimineaţă la sediul Poliţiei”, au precizat oficialii IPJ Ilfov.

În urma apariţiei, pe 27 iunie, pe reţelele sociale, a unor informaţii despre agresiunea familiei jurnalistului Rareş Bogdan, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Citeşte şi:

Destinul primei femei care a ajuns premier într-o ţară musulmană. „A conduce înseamnă a te dedica unei idei, unui vis, unei viziuni despre ce se poate întâmpla

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.