Poliţiştii, revoltaţi de neobrăzarea lui Carmen Dan

-


Reprezentanţii  Sindicatului poliţiştilor din Craiova-Mihai Viteazul îl acuză pe ministrul de Interne, Carmen Dan, că se foloseşte de numele acestora şi de moartea unui coleg pentru a-şi face campanie electorală, în contextul în care aceasta l-a taxat dur pe şeful statului după ce a trimis la CCR legea care le dădea „puteri sporite” oamenilor legii.

 

Reprezentanţii Sindicatului Poliţiştilor „Mihai Viteazul” din Craiova i-au transmis lui Carmen Dan să nu mai îndrăznească să afirme că are grijă de poliţişti atâta timp cât aceştia au ajuns „în pragul disperării”.

„DOAMNA MINISTRU, CHIAR NE CREDEŢI TÂMPIŢI?!” Chiar credeţi că mai puteţi să impresionaţi vreun poliţist, folosindu-vă de numele colegului nostru EROU SORIN VEZETEU, care a plătit cu propria viaţă incompetenţa voastră??? Dumneavoastră #MAI aveţi curajul şi tupeul să vorbiţi de implicare şi preocupare, pentru binele şi bunăstarea poliţiştilor români, atâta timp cât aceştia au ajuns pur şi simplu în pragul disperării, „cerşetori” în propria ţară, pentru drepturile lor #LEGALE??? Nu vă mai obosiţi doamnă, pentru că am văzut şi ne-am convins cu toţii, în ultimii ani, câtă „bună-credinţă”, „grijă” şi „dragoste neţărmurită” ne-ati purtat, preocupată fiind să emiteţi ORDINE SECRETE care să împiedice angajaţii M.A.I. să intre pe noua grilă de salarizare şi astfel să beneficieze şi ei, ca ceilalţi bugetari, de prevederile Legii – cadru de salarizare nr. 153/2017 (vom reveni cu detalii)! Aţi fost foarte preocupată într-adevăr şi v-aţi zbătut mult pentru binele sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională , rezultatul muncii fiind vizibil în fluturaşul dumneavoastră de salariu de la 01.01.2019: 2.350 X 10,5 = 24.675 lei (!!!) Bine măcar că preocuparea la care faceţi trimitere vă face să vă simţiţi împlinită, satisfăcută şi să aveţi un somn liniştit… P.S. Poliţiştii nu mai au linişte şi nu mai pot să doarmă, cautând soluţii magice de supravieţuire în 2019….cu salariul din 2009…” au scris reprezentanţii poliţiştilor craioveni pe Facebook.

De asemenea, aceştia mai susţin că politiştii caută soluţii de supravieţuire ” în 2019 cu salariul din 2009″.

„Poliţiştii nu mai au linişte şi nu mai pot să doarmă, cautând soluţii magice de supravieţuire în 2019 cu salariul din 2009”, au spus sindicaliştii, calculând care va fi salariul ministrului Carmen Dan în noul an, de la 1 ianuarie: aproape 25.000 de lei lunar.

În schimb, Carmen Dan preciza în februarie 2018 că, în MAI, 9.991 de poliţişti câştigă între 1.500 şi 2.000 de lei, 33.647 au salarii între 2.000 şi 3.000 de lei, 22.306 au peste 3.000 de lei, afirmând că este vorba de salarii, nu de venituri salariale.

De asemenea, aceasta mai sublinia faptul că în anul 2016 au ieşit din sistem 12.554 de oameni, iar în anul 2017 – 8.213.

Citeşte şi:

Merkel îşi asumă crimele comise de nazişti în Grecia. Premieră în relaţiile germano-elene?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.