Ponta a discutat cu Dăncilă și Tăriceanu. Fără niciun rezultat!

-


Președintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat luni, pe Facebook, că a avut discuții telefonice informale cu Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu, dar a susținut că partidul său nu a luat deocamdată nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice în contextul alegerilor prezidențiale din toamnă.

 

„Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomania – o schimbare radicală față de tot ceea ce s-a întamplat din Ianuarie 2017 și până în 27 Mai 2019: asigurarea unei guvernări eficiente și a unor reforme adevărate în domeniul administrației publice, al economiei și finantelor, educație, sănătate, mediu șamd. Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice (asemenea decizii pot fi luate doar de către Echipa ProRomania) / așa cum am făcut și atunci când am discutat cu liderii Opoziției sau cu Președintele Iohannis am dat dovadă de dorință de dialog – dar am prezentat și susținut punctele de vedere ale ProRomania și interesele sociale și economice pe care noi le reprezentăm”, a scris Ponta pe Facebook.

Preşedinta PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat la finalul săptămânii trecut că va avea discuţii cu Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta pentru a încerca să formeze o coaliţie pentru susţinerea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale.

Dăncilă a explicat că discuţia trebuie să aibă loc înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD, de marţi, când ar urma să fie anunţat candidatul formaţiunii pentru președinție.

CITEȘTE ȘI:

V-ați uitat vreodată pe lista de ingrediente a unei înghețate?


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.