Ponta: „Dan ar vrea să-şi dea demisia dar nu o lasă Dragnea”

-


Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, susține că, din informaţiile sale de la foştii colegi din PSD, Carmen Dan ar vrea să-şi dea demisia din funcţia de ministru de Interne, dar nu este lăsată de Liviu Dragnea. Mai mult, Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose să-i ceară lui Dan plecarea din Guvern.

„Carmen Dan vrea să îşi dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea. Mi-au spus colegii din PSD. Ea trebuie să îi ceară voie lui Dragnea. Secretara de şcoală de la Videle e un dezastru. Atâta timp cât Tudose nu are autoritate asupra miniştrilor, dacă nu poate să schimbe un ministru, dacă nu poate să pună un ministru la Interne, ce rol mai are? El trebuia să-i ceară demisia. «Doamna Carmen Dan, ori vă daţi demisia, ori vă demit. Hai, mergeţi pe hol şi scrieţi-o!», asta trebuia să îi spună. Ea are un singur scop: să-i fie bine lui Dragnea“, a declarat Victor Ponta la B1 TV.

Fostul premier a avut cuvinte dure la adresa şefului PSD, despre care a spus că a confiscat PSD-ul, Guvernul şi Parlamentul. „Dragnea are o gândire mafiotă, are încredere doar în cei care au fost cu el. Carmen Dan, când era prefect, a semnat toate actele despre Lacul Belina şi Tel Drum. Aia e infraţiune de ridicol. S-a făcut de râs cu poveste microfonului plantat în priză. Un ministru de Interne care fuge la presă şi fuge la televiziune, nu s-a mai văzut. Ce face Carmen Dan nu face decât să accentueze lipsa de încredere în poliţie. Dragnea a confiscat PSD-ul, Guvernul şi Parlamentul, e cel mai rău lucru care se putea întâmpla.”, a mai spus Victor Ponta la B1 TV.

Ministrul de Interne l-a demis ieri pe șeful Poliției Române Bogdan Despescu, însă premierul Mihai Tudose a amânat o decizie în acest sens.

Mai puteți citi și:

Rădulescu cere castrarea chimică a pedofililor


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.