Ponta i-a pus gând rău lui Dragnea

-


Ruptura dintre Liviu Dragnea şi Victor Ponta pare iremediabilă. Fostul premier nu pierde nicio ocazie pentru a-l ataca pe liderul PSD. El a declarat marţi, la Parlament, că nu vrea să rupă PSD, ci doar vorbeşte liber din afara partidului, iar social-democraţii, când vor fi la un metru de prăpasie, ar trebui să îl debarce pe Liviu Dragnea şi să frâneze maşina formaţiunii.

Întrebat dacă a mai discutat cu colegi din PSD, Ponta a răspuns afirmativ, precizând că nu are nicio supărare pe vreun parlamentar social-democrat.

„Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio supărare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau să rup PSD-ul, eu vreau să vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-iştii, la un moment dat, cu un metru înainte de prăpastie să îl debarce pe Dragnea şi să frâneze maşina PSD, care este în prăpastie”, a spus Ponta.

Întrebat dacă Liviu Dragnea va mai fi multă vreme preşedinte al PSD şi dacă se impune un Congres extraordinar, deputatul a făcut afirmaţii grave la adresa  preşedintelui PSD.

„Eu ştiu cum aranjează Dragnea congresele, unde numai el este candidat. Nu în din astea cred. Eu cred că PSD este condus greşit în acest moment. Şi PNL este condus greşit, este o catastrofă, dar până la urmă este în opoziţie, nu ne afectează cu nimic, este treaba lor. PSD însă care este condus greşit când este la guvernare ne afectează pe toţi, că mâine o să vă faceţi toţi plinul la maşină sau dacă aveţi o firmă o să vă duceţi să spuneţi cum splituiesc TVA”, a conchis Victor Ponta.

Ponta a mai afirmat marţi, la Parlament, referitor la intenţia Guvernului de a acciza combustibilul, că dacă măsura nu se regăseşte în programul de guvernare, înseamnă că Liviu Dragnea „a mai dat o ţeapă” şi „i-a păcălit” pe oameni.

„Păi nu este în programul de guvernare? Înseamnă că încă o dată a dat ţeapă domnul Dragnea. De-a doua zi după alegeri tot ceea ce s-a promis în acel program de guvernare pe care şi eu l-am susţinut şi l-am spus oamenilor, domnul Dragnea a spus că acela a fost pentru fraieri, i-a păcălit şi acum face altceva. Spun asta cu durere în suflet (…) Ieri am importat 1.000 de MW din Ungaria şi Cehia şi este mai rău ca pe vremea tehnocraţilor, ceea ce este foarte rău”, a conchis fostul premier.

Citeşte şi: Victor Ponta o contrează pe Olguţa Vasilescu în legătură cu pensiile speciale


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *