Ponta își începe vacanța cu turcii și o termină cu americanii

-


Câți dintre bugetari au „beneficiat” de un concediu medical în străinătate, cu salariu primit integral şi dreptul de a se întoarce înapoi la locul de muncă, oricând vroiau aceştia? Câți dintre salariații la stat s-au aflat în această situație, pentru ca la scurt timp să plece în concediu de odihnă, şi nu oriunde, ci în Statele Unite ale Americii? Noi cunoaştem unul singur: Victor Ponta, salariat la Palatul Victoria.

Premierul a anunţat că şedinţa de Guvern de astăzi a fost ultima pe care a condus-o, fiindcă începe vacanța de vară. Moment numai bun pentru ca Victor Ponta, care nu a muncit prea mult în ultima lună şi jumătate, fiind spectator la jocurile olimpice din Azerbaidjan, apoi internat la o clinică de lux din Istanbul, urmat de recuperare în acelaşi loc seren şi ulterior auto-suspendat din partid, să ia o nouă pauză. Premierul nu va fi în România în următoarele 20 de zile. Astăzi se va afla în avion către Istanbul, iar apoi, se va relaxa peste Ocean, în SUA, au declarat surse de la Palatul Victoria, pentru Jurnaliştii.

Oprea, interimar din nou

Pentru a doua oară de când e partener cu Ponta în acelaşi cabinet, vicepremierul Gabriel Oprea va prelua interimatul. Premierul Victor Ponta îi va delega din nou atribuțiile sale lui Oprea, de mâine şi până la 17 august. De altfel, vicepremierul a declarat recent că nu ia niciodată concediu, fiindcă „aşa i-a promis lui Victor Ponta.”

Ponta a ținut la secret destinația SUA

Premierul nu a făcut nicio referire cu privire la locul unde îşi va petrece vacanța şi nu e prima oară. De Paşti, înainte de a petrece sărbătorile, premierul le-a spus jurnaliştilor că speră „să nu fie găsit.” Ghinion însă, un român a postat pe pagina sa de Facebook poze cu Ponta într-un zbor cu destinația New York. Este a patra oară când premierul Ponta pleacă în SUA, în secret sau nu.

ponta avion

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon