Ponta i-a pus gând rău lui Dragnea

-


Co-preşedintele Pro România, Victor Ponta este de părere că Liviu Dragnea trebuie să fie schimbat din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

“Vom susține inițiativa normală și logică ca la conducerea Camerei Deputaților să vină altcineva. Nu poate să mai fie Liviu Dragnea. Și vă dau un singur argument — cât e Dragnea șef la Camera Deputaților nu se pot adopta legile justiției, pentru că discuția e foarte simplă: Dragnea își schimbă legile ca să-și rezolve dosarele. PSD poate să nominalizeze un alt președinte la Camera Deputaților, un om care să nu aibă dosare și care să conducă lucrările — și privind legile justiției și legea bugetului și celelalte legi — rapid, până la sfârșitul acestui an. Cât va rămâne Dragnea șef la Cameră, aceste probleme importante vor fi înghețate și PSD folosit ca scut pentru problemele personale ale lui Liviu Dragnea”, a declarat Victor Ponta, marţi, la Parlament, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, moțiunea de cenzură a PNL ”nu va duce la nimic” decât la o nouă criză politică.

La rândul său, liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat, marți, că liberalii vor începe discuții cu toate grupurile parlamentare din Opoziție, pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care intenționează să o depună la Parlament.

Mai puteţi citi: Cum au scăpat unele biserici din calea „furiei arhitecturale” a dictatorului Nicolae Ceauşescu

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *