Ponta, scenariu sumbru pentru 2017: Va fi extrem de grav

-


Ponta vine cu un scenariu sumbru pentru anul viitor, după stabilirea alegerilor parlamentare pentru 11 decembrie. Fostul premier spune că alegerea acestei date are o motivație ascunsă a actualilor guvernanți și face previziuni dure legate de bugetul pentru 2017 și de felul în care românii vor percepe impactul financiar al unui buget construit pe considerente politice.

„Va fi extrem de grav. Faptul că vom avea alegeri pe 11 decembrie, cu siguranță, 101% nu vom avea anul acesta bugetul pentru 2017. Noul buget pe 2017 va avea doar două variante, și anume: varianta unu, pe cel cu Comisia Europeană și cu FMI, pentru că vei avea un deficit de peste 3% sau a doua variantă este să faci ce a făcut Traian Băsescu în 2010. Adică, ori să tai cheltuieli, dar nu mai ai de unde să mai tai, că investiții nu s-au făcut, decât de la pensii și salarii, ori să mărești din nou TVA-ul la 24% sau să faci alte taxe.”, a spus Victor Ponta la România Tv.

Mai mult, fostul premier denunță nereguli grave care ar putea avea loc la alegerile din Diaspora.

„Am văzut că s-a adoptat o OUG privind votul din diaspora. Eu sunt total de acord să se poată vota cât mai mult, dar nimeni nu a înțeles cum se va vota. Vă spun un singur lucru, nimeni nu va avea un control asupra votului din Diaspora”, a mai spus Ponta.

Citește și:

Avertisment de la Ministrul Agriculturii: două pericole la granița României

Viitorii medici, obligați să lucreze cinci ani în România

Modificări de ultimă oră pentru toți șoferii


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.