Posibile cauze ale decesului procurorului DNA care s-a sinucis

-


Cauzele morţii procurorului şef al DNA Timişoara sunt încă departe de a fi elucidate, deşi varianta sinuciderii este în momentul de faţă pista centrală a poliţiştilor timişoreni. Ancheta a fost preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Mai multe surse judiciare citate de jurnaliştii de pe Bega au precizat faptul că procurorul Schiffbeck a rupt balamaua geamului termopan în momentul când a descis să se sinucidă întrucât acesta nu se putea deschide mai mult de 15 cm. În schimb, jurnaliştii de la Adevărul susţin că o echipă de inspectori judiciari ar fi trebuit să înceapă astăzi o verificare la DNA Timişoara, inclusiv pentru perioada în care Serviciul era condus de Tamaş Shiffbeck şi acest lucru ar putea fi o altă cauză a morţii fulgerătoare a fostului şef DNA.

În schimb, purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare, Alin Alexandru, nu a putut confirma sau infirma controlul tematic de la DNA Timişoara, spunând că „astfel de controale sunt multe”. Potrivit acestuia, în ultimii doi ani, pe numele lui Tamaş Schiffbeck nu a fost depusă nicio sesizare la Inspecţia Judiciară.

O altă ipoteză care ar putea fi luată în calcul în cazul procurorului Schiffbeck ar fi boala foarte gravă a soţiei sale care se află pentru tratament oncologic la Viena, însă pentru moment şi aceasta este greu de confirmat.

Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck s-a aruncat, vineri dimineaţă, de la etajul şase al clădirii unde îşi are sediul Direcţia Naţională Anticorupţie Timişoara, aflată în zona centrală a oraşului.

Citeşte şi:

UPDATE. Moarte suspectă. Un procuror DNA s-a aruncat de la etajul 6. Poliţia a deschis dosar penal
Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.