Poșta Română anunță întârzieri din cauza vremii

11 ianuarie 2017 - 16:34 -


Compania Naţională Poşta Română anunță că traficul trimiterilor poştale, atât la nivel naţional cât şi internaţional, va fi afectat în perioada următoare din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

„Întrucât vremea nefavorabilă impune restricții de trafic, atât pe teritoriul țării, cât și în ceea ce privește cursele de transport aerian internaționale, fluxul de import, cât și cel de export va fi afectat. Având în vedere aceste aspecte, este posibil să apară întârzieri în ceea ce privește timpii de circulație în traficul poștal. Estimăm că această situație se va manifesta până în jurul datei de 22 ianuarie 2017. Poșta Română își cere scuze tuturor clienților și partenerilor și îi asigură că operatorul național de servicii poștale își va respecta toate obligațiile impuse prin lege și asumate în relația cu clienții și va gestiona cât mai eficient posibil situația cauzată de vremea nefavorabilă”, a precizat Poșta Română.

Reprezentanții companiei mai transmit că orice reclamație legată de calitatea serviciilor poștale prestate poate fi transmisă pe adresa companii în format electronic sau telefonic.

Citește și:

Măsurile luate de Metrorex în stațiile cu un trafic crescut


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *