Pregătiri pentru marea finală a Simonei Halep. Ecran gigant în Parcul Herăstrău

-


Simona Halep şi jucătoarea letonă Jelena Ostapenko vor avea meciul din finala Roland Garros sâmbătă, la ora 16:00.

Pentru acest eveniment de importanță majoră, Primăria Capitalei va instala în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle, un ecran gigant pe care meciul va putea fi urmărit.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că interesul pentru meciul Simonei Halep este unul ridicat, de aceea a dorit să le dea bucureştenilor şansa de a urmări finala în public. Intrarea va fi liberă, informează Mediafax.

„Simona Halep este mai mult decât o sportivă de top a României. Ea a intrat în galeria selectă a marilor campioni care nu s-au făcut remarcaţi doar prin prisma rezultatelor de excepţie obţinute în competiţiile internaţionale, ci şi prin aceea că au creat o puternică emulaţie în rândul românilor şi mai ales al copiilor, care văd în ei adevărate modele demne de urmat. Interesul pentru această finală este uriaş şi de aceea am vrut să le oferim bucureştenilor şansa de a urmări meciul într-un spaţiu public şi sper ca la final să avem motive să ne bucurăm şi mai mult pentru Simona, al cărei parcurs la Roland Garros este oricum remarcabil”, a afirmat Gabriela Firea.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, s-a calificat, joi, în finală la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 3 mondial şi favorita 2, scor 6-4, 3-6, 6-3.

Citește și: UPDATE: Simona Halep, învingătoare!

Simona Halep, în semifinale la Roland Garros. A învins-o pe uncraineancă


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *