Prietenia dintre Simona Halep şi Nadia Comăneci a stârnit curiozitatea jurnaliştilor americani

-


Prietenia, care s-a sudat în ultimii ani între Nadia Comăneci şi Simona Halep, două mari simboluri ale sportului românesc, a stârnit presa de peste Ocean. Astfel, jurnaliştii postului NBC  au realizat un amplu reportaj unde personajele principale sunt chiar Simona şi Nadia.

 

„Cum au făcut Nadia Comăneci şi Simona Halep, două legende ale sportului românesc, să devină atât de prietene încât Comăneci zboară de la Oklahoma în Europa pentru a participa la meciurile ei? Simplu, spune Comăneci. Halep este parte din familie. A devenit din momentul în care Halep a fost primită în familie de Comăneci şi de alte legende sportive ale României, precum Gică Hagi şi Ilie Năstase”, subliniază jurnaliştii postului american NBC, despre relaţia de amiciţie dintre cele două simboluri ale României.

Nadia a spus că a cunoscut-o pe Simona Halep pentru prima dată în aprilie 2014, la turneul de tenis destinat băieţilor de la Bucureşti. Cel care le-a făcut cunoştinţă a fost  chiar Ilie Năstase.

„Nu o văzusem până atunci, dar ştiam că Ilie a spus că va fi un mare star. A spus că va fi noua noastră campioană”, a arătat marea gimnastă Nadia Comăneci.

O lună mai târziu, Simona Halep avea să dispute prima ei finală de Grand Slam, la Roland Garros în anul 2014. Dar, un moment important în prietenia dintre Simona şi Nadia s-a petrecut la Roland Garros în 2018 când după ce a câştigat finala, Nadia a fost prima persoană care a felicitat-o pe tenismena noastră.

Atunci, după ce a văzut calificarea Simonei, Nadia s-a urcat în primul avion din Oklahoma, pentru a putea fi prezentă la finala de la Roland Garros.

„Meciul din semifinale a început la 5 dimineaţa, s-a terminat la ora 7, iar eu la ora 11 vorbeam la telefon cu United Airlines”, şi-a amintit Nadia, care a ajuns la Paris, exact în momentul în care începuse finala cu Sloane Stephens.

În schimb, Simona s-a declarat onorată că are alături o legendă a sportului mondial.

„Să ai în loja ta o campioana grozavă îţi dă putere, înseamnă că apreciază ce fac”, a subliniat Simona Halep.

Citeşte şi:

„Super Miki” Buzărnescu, în sferturi la turneul de la Hiroshima. Revenire miraculoasă după Roma şi Charleston

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.