Prima medalie pentru eroii noștri la Jocurilor Invictus din Australia

-


Echipa României a obținut luni prima medalie la Jocurile Invictus din Australia. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Invictus România.

Tocmai s-au încheiat probele de canotaj în sală la ergometru (indoor rowing) iar militarii noștri nu doar că se bucură de participare dar au reușit să ia acasă și o medalie.

La proba de 4 minute, anduranță, Dumitru Paraschiva a obținut locul 3 iar Ciprian Iriciuc locul 4 din 21 de competitori. La proba de 1 minut, sprint, Dumitru a obținut locul 5 iar Ciprian locul 11 din 47 de competitori. Dragi camarazi, felicitări pentru participare și vă mulțumim pentru efortul depus!”, este mesajul postat la câteva minute după victorie.

Prințul Harry a dat startul Jocurilor Olimpici Invictus din Australia la care participă și 15 militari români răniți în teatrele de operațiuni.

Fiul cel mic al prințului Charles, care este patron spiritual al Jocurilor Invictus, s-a dus personal să-i încurajeze și pe participanții noștri.

Anul trecut românii noștri s-au întors de la Toronto cu patru medalii, între care una de aur.

„Opt zile, 12 competiții sportive, 500 de atleți, peste 1.500 de voluntari, care le vor fi alături – cam așa arată în cifre ceea ce înseamnă una dintre cele mai puternice și emoționante competiții nu doar sportive, ci pentru viață, pentru că aici, la Sydney, a început a 4-a ediție a Jocurilor Invictus, ale celor care sunt de neînvins”, a spus Adrian Ursu, trimisul special Antena 3 în Australia.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.