Primul medic care „a răspuns” doleanţelor deputatului-mitralieră

-


Medicul Mihai Badea din cadrul Clinicii de Dermatologie Mureş şi-a donat marţi salariul, după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu „Mitralieră” le-a cerut luni medicilor, profesorilor şi agricultorilor să dea înapoi majorările de salarii şi subvenţiile înapoi la PSD şi să plece din ţară, scrie Protv.

 

„Dau salariul “înapoi’’ și ceva în plus…pentru oamenii care contează! Din țară nu plec! Pentru copiii care suferă de insuficiență renală cronică!”, a scris Mihai Badea, pe Facebook.

La rândul său, deputatul PSD, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu a reacţionat dur luni după condamnarea cu executare primită de Liviu Dragnea şi le-a cerut medicilor ca să dea înapoi măririle de salarii și apoi să plece din țară.

„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamentare. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom  face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a declarat Rădulescu.

De asemenea, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu a fost condamnat definitiv în 2016 la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni de corupție.

Citeşte şi:

Sindicaliștii din poliție îi cer demisia lui Carmen Dan: „Ne-ai călcat demnitatea în picioare”

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.