Prințesa Charlotte, adorabilă. Cum a „taxat-o” mama sa pentru că a scos limba în loc să salute

-


Fiica Ducilor de Cambridge, Prinţesa Charlotte, este un copil adorabil care a făcut să râdă publicul adunat la o competiţie de yachting, după ce şi-a scos limba în faţa oamenilor, în loc să îl salute.

Alături de fratele ei mai mare, George, Charlotte s-a aflat în tribune pentru a-şi susţine părinţii, Prinţul William şi Kate Middleton, care au participat în competiţia desfăşurată în largul coastelor insulei Wight.

Prinţul George a zâmbit publicului, în timp ce sora lui mai mică a scos limba în faţa oamenilor. Ducesa de Cambridge, surprinsă de gestul fetiței, a zâmbit. Nici gând s-o certe în fața tuturor!

Rămas fără dinţii de lapte şi îmbrăcat într-un costum marinăresc, prinţul George a zâmbit publicului, iar mai târziu s-a aflat că el ar fi mâncat o furnică, după cum a dat de înţeles Bearl Grylls, câştigătorul competiţiei: „Şi, de asemenea, Prinţul George, care a mâncat prima furnică pe ziua de azi! A fost un moment grozav! Bravo ţie!“. Competiţia a fost câştigată de Bear Grylls, cunoscut pentru documentarele în care prezintă tehnici de supravieţuire în sălbăticie.

Nu este prima dată când Prinţesa Charlotte iese în evidenţă. În luna iulie 2018, în timpul botezului fratelui ei mai mic, Prinţul Louis, Charlotte le-a spus jurnaliştilor adunaţi la Capela Regală de la Palatul St James că nu sunt „invitaţi” la eveniment.

CITEȘTE ȘI:

Cum pot vota prin corespondență românii din diaspora. Înscrierea on-line pas cu pas


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.