Procesul privind falimentul Rapid, amânat din nou

-


Curtea de Apel București a amânat miercuri, pentru 24 august, cererea de suspendare a executării silite în cazul falimentului clubului Rapid.

Procesul a fost amânat pentru lipsă de procedură, având în vedere că nu au fost citate mai multe părți din dosar.

Pe 14 iunie, Tribunalul București a hotărât intrarea în faliment a clubului Rapid București, însă decizia nu este definitivă. Recent, Curtea de Apel București a respins o cerere de suspendare provizorie a procedurii de intrare în faliment.

Lichidatorul judiciar desemnat de instanță în acest caz, Aurel Brihac, a început deja demersurile pentru dizolvarea societății SC Rapid SA.

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotărât să amâne pentru 21 iulie acceptarea sau nu a echipei giuleștene în ediția 2016 — 2017 a Ligii I.

Clubul a intrat în insolvență în anul 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese în instanță de către mai mulți jucători care nu și-au primit salariile. De asemenea, clubul a fost dat în judecată de mai multe companii și Direcția Regională a Finanțelor Publice București, pentru recuperarea unor datorii.

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *