UPDATE: Procurorul şef al DNA Ploieşti: „Nu o să cedăm presiunilor”

-


UPDATE 15.25: Procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, a declarat, luni, că procurorii au fost avertizaţi de apropiaţi ai familiei Cosma că vor urma atacuri în presă întrucât Vlad Cosma speră să intimideze organele judiciare.

Am fost avertizaţi de persoane din anturajul familiei Cosma că vor urma atacuri în presă, dar noi nu am cedat presiunilor şi nici nu vom ceda. Tot ceea ce s-a prezentat la televizor este o variantă personală făcută de Vlad Cosma care speră ca până la următorul termen să influenţeze organele judiciare. Indiferent de intimidări sau de şantaj nu o să cedăm presiunilor, nici eu şi nici colegii mei. Vom lucra în acelaşi mod şi vom fi din ce în ce mai mobilizaţi. La DNA Ploieşti procurorii sunt independenţi. Nimeni, nici doamna Koveşi, nu intervine în activitatea lor. Niciodată nu m-am întâlnit cu Vlad Cosma în afara instituţiei şi nu am vorbit cu el pe telefon”, a afirmat Lucian Onea, potrivit observatorulph.ro.

De asemenea, a fost deschis un dosar penal în care DNA-Structura Centrală investighează un posibil şantaj realizat prin intermediul acestor înregistrări.

UPDATE 14.54: Procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea a declarat, luni, că fostul deputat PSD, Vlad Cosma a încercat să îi şantajeze pe procurori cu ajutorul unor înregistrări trunchiate.

„În legătură cu afirmațiile făcute de inculpatul Vlad Cosma și cu discuțiile care au apărut în mass-media, și în completarea comunicatului nostru, vreau să precizez că în toate cauzele pe care le instrumentăm la nivelul DNA Ploiești am respectat întotdeauna legea și o să o respectăm în continuare. Nu au existat niciodată metode ilegale de investigare și nici înțelegeri ilicite sau neloiale cu inculpații. Vreau să fie foarte clar: întotdeauna s-a respectat legea”, a declarat Lucian Onea.

Ştirea Iniţială:

Procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea a declarat, luni, că s-a respectat legea întotdeauna în investigaţiile făcute de  către Serviciul Teritorial al DNA Ploieşti.

„Întotdeauna s-a respectat legea la DNA Ploieşti. Este datoria nostră de procurori să aflăm adevărul”, a spus Lucian Onea.

Mai puteţi citi şi: Craiova, lider în topul celor mai murdare spitale din România

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.